Vzťahy franchisora a franchisee v období pred uzatvorením franchisingovej zmluvy - Štensová, Antónia
Franchising ako forma kooperácie, v ktorej sú partneri samostatní podnikatelia. Proces prípravy franchisora a tvorby franchisingového reťazca. Proces premeny kandidáta na franchisee. Informácie v období pred uzavretím franchisingovej zmluvy. Zmluva o budúcej franchisingovej zmluve.