Vzťahový marketing ako jeden z hlavných atribútov nákupných rozhodnutí podniku - Oreský, Milan, 1956-
Definície nákupu a základná funkcia nákupu v organizácii. Definície nákupu zo zahraničnej odbornej literatúry. Nákup ako manažment externých zdrojov. Strategické aspekty nákupných rozhodnutí. Proces strategického nákupného rozhodovania. Kritériá vhodného dodávateľa. Budovanie vzťahov s dodávateľmi.Špecifikácia dodacích podmienok, obsah zmlúv. Ostatné špecifické faktory nákupných rozhodnutí.