Vplyv informačno-komunikačných technológií na distribučné kanály v bankovom sektore - Hasprová, Mária, 1970-
Charakteristika trendov bankového sektora. Distribučné kanály v bankách: statické distribučné kanály, mobilné distribučné kanály a distribúcia prostredníctvom médií. Elektronizácia bankových služieb.Výhody elektronického bankovníctva pre klienta. Výhody elektronického bankovníctva pre banku.