Význam metódy ECR v oblasti systémovej spolupráce v distribučných systémoch - Daňo, Ferdinand, 1959-
Hlavné oblasti systémovej spolupráce účastníkov distribučných procesov založenej na aplikácii metódy ECR. Riadenie tovarových kategórií. Riadenie zásobovania. Technologická podpora riadenia ponuky. Plánovanie nákupu bez zásob. Výhody uplatňovania ECR.