Metodika tvorby európskych projektov pre samosprávy - Kršák, Branislav
Slovensko sa vyznačuje výraznými regionálnymi disparitami medzi jednotlivými regiónmi. V snahe zmierňovať tieto rozdiely príspevok metodicky približuje spôsob prípravy projektov samospráv pre financovanie zo štrukturálnych fondov EÚ, ako aj z iných finančných mechanizmov. Tvorba a vypracovanie projektov po obsahovej a formálnej stránke.