Využívanie fondov Európskej únie podnikmi a obcami na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Výsledky spracovania časti dotazníkov, ktoré boli vytvorené na Katedre ekonómie Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Košiciach v rámci projektu VEGA č. 1/2553/05 - Riešenie niektorých problémov podpory rozvoja regiónov. Analýza dosiahnutých výsledkov. Využívanie fondov EÚ podnikmi, obcami.