Antitrust control in Slovak retail market in context of the globalization and concentration in the distribution - Kita, Jaroslav
Globalizácia obchodu. Postupy pri koncentrácii v distribúcii. Ciele a metódy Európskej únie pri kontrole koncentrácie na spoločnom európskom trhu. Metodologické aspekty kontroly konkurencie a koncentrácie na Slovensku. Ďalšie aspekty posudzovania koncentrácie v oblasti obchodu.