Netetiketa v obchodnom vzťahu - Littvová, Zuzana
Netetiketa - internetová etiketa v kybernetickom priestore. Problematika vhodného online správania používateľov internetu. Všeobecné zásady a základné princípy pre správanie v obchodnom vzťahu realizovaného internetovou formou. Zásady e-mailovej komunikácie v obchodnom styku.