Riziko straty z prerušenia prevádzky - Marko, Peter
Riziko firiem, ktoré sa špecializujú na určité unikátne produkty. Riziko straty z prerušenia prevádzky. Prepojenosť a závislosť firiem medzi sebou. Vystavenie sektorov riziku. Tvorba plánov na predchádzanie škodám v dôsledku prerušenia prevádzky. Krytie rizika prerušenia prevádzky.