Poistné riziká v novej ekonomike - Krátka, Zuzana, 1968-
Fenomén novej ekonomiky v poisťovníctve. Poistné riziká v novej ekonomike. Riziko informačných a komunikačných systémov. Riziko negatívnych efektov nanotechnológií. Energetické riziko. Riziko požiaru. Riziko vesmírnych technológií.