Prispôsobovanie cien ako nástroj zabezpečenia rozvoja firmy - Kufelová, Iveta, 1970-
Cenové princípy a oblasti tvorby ceny. Prispôsobovanie cien - cenové zľavy ako metódy tvorby ceny na získanie zákazníckej vernosti. Viacstupňové množstevné zľavy. Dvojlôžková tarifa. Oceňovanie založené na čase a vernosti. Zľavy pre viac osôb. Zmluvy a exkluzívne zmluvy.