Regionálny dopad PZI - inovácie, klastre, nezamestnanosť - Buček, Milan
Inovácie a klastre v regionálnom rozvoji. Automobilový klaster na Slovensku. Vplyv PZI na trh práce. PZI a dopyt po práci. Empirické testy dopadu PZI na toky z nezamestnanosti v jednotlivých krajoch SR.