Efektívnosť vynaloženej štátnej pomoci v poľnohospodárstve krajín Európskej únie - Tomanovičová, Jana
Všeobecné aspekty posudzovania štátnej pomoci v priemysle. Štátna pomoc poskytovaná poľnohospodárom. Ciele spoločnej poľnohospodárskej politiky. Posudzovanie adresnosti a efektívnosti štátnej pomoci poľnohospodárom.