Psychológia tvorby cenových stratégií - cenová diferenciácia - Kufelová, Iveta, 1970-
Cenová politika a cenové stratégie. Základné otázky pri tvorbe cenovej stratégie. Prémiová cenová stratégia. Stratégia prenikania na trh. Stratégia vyčerpania trhu. Prieniková cenová stratégia. Cenová diferenciácia. Stratégia cenovo-politického vyrovnania. Stratégia založená na poskytovaní hodnoty spotrebiteľovi.