Flexibilita trhu práce v SR - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Podpora flexibility pracovných trhov je nevyhnutnou súčasťou budovania znalostnej ekonomiky a podpory konkurencieschopnosti krajiny. V rámci prijatia Lisabonskej stratégie členskými krajinami EÚ podniklo i Slovensko príslušné opatrenia v tejto oblasti, ktoré majú podporiť mobilitu pracovných síl a spružnenie trhu práce. Kroky a prijaté opatrenia, ktoré majú v SR zvýšiť flexibilitu pracovných síl.