Využitie verejno-súkromných partnerstiev v praxi obcí - Kozovský, Dušan
Vymedzenie verejno-súkromných partnerstiev a dôvody pre ich realizáciu. Úskalia a súčasný stav legislatívy v oblasti verejno-súkromného partnerstva (PPP) na Slovensku. Pokračovanie článku v budúcom čísle.