Využitie verejno-súkromných partnerstiev v praxi obce - Kozovský, Dušan
Postup pri príprave a realizácii projektu PPP. Možné riziká PPP projektov a ich riadenie. Demonštratívny prehľad kategorizácie rizík PPP projektov podľa Ministerstva financií SR.