Štrukturálne fondy a ich vplyv na rozvoj ľudských zdrojov - Ivaničková, Alžbeta
Analytický pohľad na absorpčnú schopnosť pomoci z Európskeho sociálneho fondu v Slovenskej republike v oblasti ľudských zdrojov (programovacie obdobie r. 2004-2006). Sektorový operačný program Ľudské zdroje. Jednotný programový dokument NUTS 2 Bratislava cieľ 3. Programový dokument iniciatíva Spoločenstva EQUAL. Realizácia projektov v jednotlivých krajoch Slovenska. Štruktúra projektov financovaných z ESF. Zhrnutie základných špecifík čerpania z ESF a výsledkov absorpčnej schopnosti.