Techniky predaja ako nástroj ponuky podnikov - Kita, Pavol
Podstata a techniky predaja, proces predaja. Techniky predaja - techniky prípravy obchodného rokovania, techniky získavania kontaktu so zákazníkom. techniky spoznávania potrieb zákazníka, techniky syntézy poznatkov predajcu o zákazníkovi, techniky argumentácie, techniky predkladania návrhov ponuky, techniky prekonávania námietok zákazníka, techniky predaja ceny, techniky uzatvorenia predaja.