Uplatnenie nástrojov e-commerce v ponuke priemyselných podnikov - Balhar, Vítězslav, Jr
Rýchly rozvoj informačných a komunikačných technoogií zasiahol všetky oblasti obchodných činností. Elektronický obchod (e-commerce) je v súčasnosti jednou z najprogresívnejších vyvíjajúcich sa foriem obchodovania a vytvára jedinečné príležitosti pre firmy všetkých veľkostí. K obrovskému rozvoju elektronického obchodovania medzi firmami B2B dochádza aj na trhoch výrobnej sféry. Obchodovanie B2B môže prebiehať pomocou EDI a cez elektronické trhovisko. Prednosti elektronického nákupu. Elektronické aukcie.