Prístupy k formulácii stratégie v podnikovej praxi malých a stredných stavebných podnikov na východnom Slovensku - Demjanová, Lucia, 1981-
Stratégia v podnikovej praxi a prístupy k jej formulácii. Tradičný vs. moderný prístup k formulácii stratégie. Formy vyjadrenia stratégie. Subjekty a spôsoby formulovania stratégie. Výhody a nevýhody skupinového rozhodovania. Forma vyjadrenia stratégie v podnikoch.