Hodnotenie sekvenčných projektov - Lyócsa, Štefan, 1982-
Metodologická, exaktná analýza vybraného modelu hodnotenia sekvenčných projektov. Odvodenie modelu hodnotenia sekvenčných projektov podľa Huchzermeiera-Locha.