Skúmanie vybraných charakteristík malých a stredných podnikov financovaných rizikovým kapitálom v Slovenskej republike - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Analýza základných charakteristík MSP, ktoré boli a sú v SR financované rizikovým kapitálom. Informácia o obraze týchto podnikoch cez také charakteristiky, ako sú napr. veľkosť, kraj sídla, právna forma, druh vlastníctva, vek, odvetvová príslušnosť či typ investora, ktorý investíciu zrealizoval.