Zavedenie SEPA a podnikateľská sféra - Klimiková, Mária
Tvorba projektu SEPA. Platobné nástroje SEPA. Doplnkové voliteľné služby SEPA. Harmonogram zavedenia SEPA. Vplyv zavedenia SEPA na podnikovú sféru.