Inovačné chovanie podnikov v Slovenskej republike - Vavrinčík, Pavel
Prieskum inovačného chovania podnikov v SR. Realizácia technologických inovácií. Hodnotenie prínosu inovácií a finančné zabezpečenie inovácií. Zdroje konkurencieschopnosti. Spôsoby eliminácie zaostávania za konkurenciou.