Vybrané problémy porušovania práv duševného vlastníctva na akademickej pôde - Matušovič, Martin
Chápanie duševného vlastníctva. Vlastníctvo k autorskému dielu. Autorstvo definované v autorskom zákone. Zamestnanecké dielo a školské dielo. Porušovanie práv duševného vlatníctva na akademickej pôde.