Využitie nástrojov marketingu a stanovenie konkurenčnej stratégie v poľnohospodárskych subjektoch na Slovensku - Kocák, Vladimír
Poľnohospodárske subjekty na území SR. Zapojenie prvkov marketingu do dlhodobej stratégie farmy. Proces marketingového plánovania. Návrh najvhodnejšej stratégie pre poľnohospodárske družstvo v Kapušanoch.