Realitné fondy na trhu nehnuteľností - Chovancová, Božena
Investovanie do nehnuteľností. Typy realitných fondov: pravé fondy a akciové realitné fondy. Ukazovateľ Sharpe ratio využívaný na sledovanie výkonnosti realitných fondov. Realitný trh a fondy na Slovensku. Špecifiká realitných fondov v porovnaní s klasickými podielovými fondami. Procesy riadenia v realitnom fonde. Dohľad nad nakladaním s majetkom fondu.