Reálie a interkultúrna komunikácia vo vzdelávaní ekonómov - Petríková, Ľubica
Pre študentov EU v Bratislave bol pripravený a čiastočne aj zrealizovaný projekt Internacionalizácia vzdelávania ekonómov a manažérov v rámci Európskeho sociálneho fondu. Autorka bola koordinátorkou časti projektu, ktorý prebiehal vo francúzskom jazyku a v príspevku sa delí o skúsenosti z jeho realizácie.