Innovations in logistics and knowledge for future logistics visions - Oreský, Milan, 1956-
Pohľad na súčasnú logistiku, jadro SCM (Supply chain management). Inovácie v logistike. Profilácia dodávateľskej strany - nákup a SCM. Kľúčové hodnoty dodávateľského reťazca a konečný používateľ. Stav a úspech SCM.