Euro - Baštincová, Anna
Desať praktických rád podnikateľom FO pri prechode na euro. Právna úprava prechodu na menu euro. Prechod na euro pri vedení jednoduchého účtovníctva. Prepočet majetku a záväzkov v jednoduchom účtovníctve pri prechode na euro.