Obeh účtovných dokladov vrátane podpisových vzorov - Meluchová, Jitka, 1965-
Smernica upravuje postup pri spracovaní obehu účtovných dokladov v jednotlivých organizačných útvaroch spoločnosti. Smernica sa riadi zákonom o účtovníctve č. 431/2002Z. z. v znení neskorších predpisov a opatrením č. 23 054/2002-92. Účtovné doklady Opravy v účtovných záznamoch. Obeh, spracovanie, kontrola a archivácia účtovných dokladov. Záverečné ustanovenia.