Individuálna účtovná závierka rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí na prelome rokov 2007 a 2008 - Kovalčíková, Antónia
Všeobecná charakteristika účtovnej závierky. Obsah informácií účtovnej závierky vo vzťahu k predmetu účtovníctva. Súčasti účtovnej závierky. Právna úprava účtovnej závierky. Druhy účtovnej závierky. Obsah a základná štruktúra súvahy zostavovanej v rokoch 2003-2007. Základné zmeny v obsahu a v štruktúre súvahy. Obsah a základná štruktúra výkazu ziskov a strát zostavovaného od roku 2008. Základné zmeny v obsahu a v štruktúre výkazu ziskov a strát.