Zásady vedenia a účtovania pokladnice - Vépyová, Mária
Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Zásady vedenia pokladnice. Inventarizácia pokladničnej hotovosti. Záverečné ustanovenia.