Dlhodobý majetok, evidencia, oceňovanie a odpisovanie - Vépyová, Mária
DNM a DHM je vymedzený Opatrením MF SR č. 23054/2002-92...Vymedzenie dlhodobého majetku, evidencia, oceňovanie, odpisovanie. Technické zhodnotenie.