Účtovanie cenných papierov a podielov - Vépyová, Mária
Účtovanie cenných papierov upravujú predpisy: zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, opatrenie MF SR č. 23 054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Vymedzenie cenných papierov a ich oceňovanie.