Účtovanie vyradenia majetku v dôsledku jeho vkladu do inej obchodnej spoločnosti - Šulovská, Miriama, 1980-
Upísanie základného imania inej spoločnosti. Príklad: účtovanie vyradenia DHM - neodpisovaného vkladom do inej obchodnej spoločnosti. Príklad: účtovanie vyradenia DHM - odpisovaného vkladom do inej obchodnej spoločnosti.