Štatistické postupy medzinárodného porovnávania ekonomickej efektívnosti - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Prezentácia štatistických postupov medzinárodného porovnávania ukazovateľov používaných na analýzu ekonomickej efektívnosti. Metódy výberu krajín na medzinárodné porovnávanie. Spôsoby stanovenia váh jednotlivých ukazovateľov.