Jednoduché neoklasické rastové modely - Jurga, Rastislav
Formulácia základného neoklasického modelu Konštrukcia a riešenie modifikovaného neoklasického rastového modelu, ktorý predstavuje lepšiu aproximáciu modelovej situácie.