Metódy tvorby cien a ich vplyv na hospodársky výsledok firmy - Kintler, Jakub, 1979-
Charakteristika jednotlivých metód tvorby cien, ich výhody a nevýhody a identifikácia ich vplyvu na celkový hospodársky výsledok firmy Klasifikácia jednotlivých metód oceňovania a stratégie použiteľné pri aplikácii týchto metód. Porovnanie metód cenotvorby a ich vplyv na HV firmy. Vzťah kvality a ceny v cenových stratégiách orientovaných na spotrebiteľa HV firmy. Zisk firmy.