Nebojte se zaměstnávat lidi s handicapem - Kazdová, Alena
Zamestnávatelia v Česku sa do zamestnávania ľudí s handicapom príliš nehrnú. Pre množstvo z nich zostáva pohodlnejšie tzv. náhradné plnenie. Začleniť handicapovaného človeka do tímu zdravých pracovníkov môže byť užitočné a prínosné, pozitívne to ovplyvňuje medziľudské vzťahy a firemnú kultúru, uplatňuje sa princíp diverzity. Záujem zamestnávateľov v Česku predsa len stúpa.