Outsourcing v informačných technológiách - krok vpred k efektívnosti a výkonnosti - Kašťáková, Elena, 1974-
Outsourcing a jeho využitie v IT oblasti. Úplný outsourcing a selektívny outsourcing v oblasti informačných technológií. Prínosy, riziká a nedostatky outsourcingu v IT službách. Zabezpečovanie IT systémov outsourcingom. Outsourcing v IT službách na Slovensku.