Recruitment ve finančním sektoru reaguje na nové podněty - Doláková, Martina
Behom niekoľkých posledných rokov vstúpil na český trh rad nových bankových a finančných inštitúcií, ktoré tu založili svoje nové sídla, alebo prešli náročným procesom fúzií a akvizícií. Jedným z hlavných faktorov úspešného vstupu finančnej inštitúcie na český trh môže byť správna stratégia hľadania a udržovania ľudských zdrojov. Oslovovanie študentov zamestnávateľmi už na univerzitách, výchova budúcich talentov, trainee programy. Spolupráca s personálno poradenskými spoločnosťami. Rast významu referncií a flexibility voči uchádzačom.