Osobitosti jednotného trhu Európskej únie s poľnohospodárskou produkciou - Tomková, Beáta
Analýza fungovania ochrany a podpory poľnohospodárov. Vplyv tejto podpory na trh. Analýza reforiem, ktoré boli zavedené v snahe dosiahnúť trhovo orientované poľnohospodárstvo, podporujúce ochranu životného prostredia a rozvoj vidieka.