Education, institutions and learning - sustainable regional competitiveness - Vlčková, Viera
Postavenie a význam ľudských zdrojov a ich vzdelávania pre podnik a vedomostnú spoločnosť. Stav vzdelanostnej úrovne obyvateľstva na Slovensku. Slovenský vzdelávací systém. Celoživotné vzdelávanie a situácia na Slovensku.