Vývoj finančného trhu Európskej únie na pozadí globálnej megakonkurencie - Čurlejová, Libuša
Finančný trh v Európskej únii. Stabilita na finančnom trhu EÚ. Jednotná oblasť platieb v eurách. Vývoj bankovníctva v Európe. Globalizácia - cesta orientácie na zahraničné trhy.