Specializace: Personální marketing - Pike, Jana
Vzhľadom k situácii na trhu práce a k potrebám firiem vytvárať si vlastný personálny marketing je novo zavádzaná pozícia personálnych marketérov v medzinárodných firmách už bežnou záležitosťou. Typ kandidáta vhodný na túto pozíciu.