Prepočet (premena) menovitej hodnoty základného imania a podielov spoločníkov v osobných spoločnostiach - verejná obchodná spoločnosť - Máziková, Katarína
Verejná obchodná spoločnosť, charakteristika. Aplikácia zákona o eure je v prípade verejnej obchodnej spoločnosti možná pre oblasť základného imania len v prípade, ak základné imanie spoločníci vytvoria svojimi peňažnými alebo nepeňažnými vkladmi. Príklady.