Strategie rozvoje zaměstnanců - Jelínková, Soňa
Rozvoj zamestnancov je dnes uznávaný ako jedna z najlepších investícií, ktorú môže firma do svojho podnikania vložiť. Ako presvedčiť manažment. Špecialisti pre rozvoj a vzdelávanie a ich úloha. Nepodceňovať kariérne/rozvojové plány.