Vlastné imanie a EURO - Mateášová, Martina, 1979-
Zákony, ktoré sú dôležité pre oblasť vlastného imania v súvislosti so zavedením eura v SR. Inventarizácia vlastného imania. Základné imanie. Čo je prepočet menovitej hodnoty. Zaokrúhľovanie. Praktický príklad prepočtu menovitej hodnoty vkladov. Základné imanie v akciovej spoločnosti. Príklad prepočtu základného imania na eurá. Vklady spoločníkov. Podiely akcionárov.